Πάει να βρει τους σφαγείς φίλους του Χότζα και Στάλιν ο Γλέζος.



Αμετανόητος πέθανε ο μεγαλύτερος παρακρατικός προδότης που τον προστάτευαν όλοι οι ξένοι εχθροί της Ελλάδας. Οι σκοτεινές δυνάμεις έκαναν τα πάντα για να τον ηρωοποιήσουν κατασκευάζοντας ένα ασύλληπτο και γελοίο παραμύθι. Όλο το σάπιο ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα θέλει να μας πείσει ότι ο ένθερμος φίλος του Ι.Μεταξά και μέλος της Ε.Ο.Ν. Γλέζος μαζί με έναν άλλον, ανέβηκαν νύχτα με κοντοβράκια σε ιστό 20 μέτρων και κατέβασαν γερμανική σημαία μήκους και πλάτους 3 μέτρων!
Η σημαία βέβαια δεν βρέθηκε ποτέ και όταν οι Γερμανοί συνέλαβαν λίγους μήνες αργότερα τον Γλέζο τον άφησαν ελεύθερο, γιατί λέει εκείνη την ημέρα ήταν τα γενέθλια του Χίτλερ!
 Συνελήφθη για κατασκοπεία το μπουμπούκι Γλέζος το 1959 και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή. Υποστήριξαν όμως και έβγαλαν έξω τον φίλο του σφαγέα των Ελλήνων Χότζα, άθεο και ανεπάγγελτο Γλέζο παράγοντες όλου του δυτικού κόσμου και ακόμη και Πατριάρχες όπως ο Αλεξανδρείας! Δηλαδή πιο παρακρατικός και κατάσκοπος ξένων δυνάμεων πεθαίνεις. Αυτόν τον εχθρό της πατρίδας θα τιμήσει ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ.. Ντροπή…














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια