ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ της Ντ. Μπακογιάννη! Οι «νοικοκυραίοι» απέναντι στους «ψεκασμένους, αντιεμβολιαστές και ρωσόφιλους»...



 Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέρθηκε σε πρωινή συνέντευξη της στον Σκάι, στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και στο εάν υπάρχει φοβία στο Μαξίμου για πτώση των ποσοστών στις επόμενες εκλογές.

 
Εντύπωση προκάλεσε η απάντηση που έδωσε, σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα χάσει ποσοστά η Νέα Δημοκρατία από κόμματα που δημιουργούνται από τα δεξιά της.

 
«Δεν νομίζω ότι θα πάει εύκολα το χέρι αλλού, η παράταξη αυτή επιβίωσε των Μνημονίων. Οι άνθρωποι της παράταξης μας είναι νοικοκυραίοι και δε μιλάω για τους ψεκασμένους, αντιεμβολιαστές και ρωσόφιλους», είπε η Ντ. Μπακογιάννη, κάνοντας ένα ιδιόμορφο διχαστικό κήρυγμα...


 Το βίντεο εδώ:

 https://rumble.com/embed/v10uyd5/?pub=4

 

Ακολουθείστε το Dia-spora news για τις σημαντικότερες ειδήσεις από Ελλάδα και Εξωτερικό


ΠΗΓΗ

 To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς και επιστημονικούς χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια