Hawley: Twitter και Facebook να βρεθούν ενώπιον της Γερουσίας μετά τη λογοκρισία στο ρεπορτάζ για τον Χάντερ Μπάιντεν

 


Του Charles Creitz

Το Facebook και το Twitter έδειξαν την Τετάρτη ότι «θέλουν να κάνουν νοθεία στις εκλογές», είπε ο Josh Hawley, μέλος της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Γερουσίας, στην εκπομπή «The Ingraham Angle» του Fox News, μετά την λογοκρισία ή την παρεμπόδιση της διάδοσης μίας είδησης – βόμβας για τον Χάντερ Μπάιντεν της New York Post.

«Είναι ουσιαστικά η Μεγάλη Τεχνολογία εναντίον της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Hawley στην οικοδέσποινα Laura Ingraham. «Αυτές οι εταιρείες τεχνολογίας… θέλουν να ελέγχουν αυτά που διαβάζουμε. Θέλουν να ελέγχουν τους δημοσιογράφους σε αυτή τη χώρα. Θέλουν να ελέγχουν τις ειδήσεις. Και δεν μπορούμε να τις αφήσουμε να το κάνουν. Γι’ αυτό θα προσκαλέσω το Facebook και το Twitter να καταθέσουν ένορκα στην υποεπιτροπή μου, στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής», πρόσθεσε ο Hawley, αναφερόμενος στην Υποεπιτροπή Αντιμονοπωλιακών Επιχειρήσεων, Αστυνομίας Ανταγωνισμού και Δικαιωμάτων των Καταναλωτών.

«Ο Αμερικανικός λαός, δικαιούται απαντήσεις».


https://twitter.com/HawleyMO/status/1316535709021491200?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1316535709021491200&ref_url=https%3A%2F%2Ftheflagreport.com%2Fhawley-twitter-kai-facebook-na-vrethoun-enopion-tis-gerousias-meta-ti-logokrisia-sto-reportaz-gia-ton-chanter-bainten%2F

Ο Hawley τόνισε, ότι το Facebook και το Twitter, πρέπει να εξηγήσουν τι τους οδήγησε συγκεκριμένα να λογοκρίνουν το ρεπορτάζ του σεβαστού ταμπλόιντ.

«Μοιάζει με δωρεά σε είδος στην εκστρατεία του Μπάιντεν», συνέχισε. «Αυτό, απλά βρωμάει – πρόκειται για δυσωδία».

Ο Hawley υποστήριξε επίσης, ότι η τρέχουσα αντιπαράθεση θα  αποκαλύψει πολιτική διαφθορά, που εμπλέκει τους τεχνολογικούς γίγαντες της χώρας, όταν όλα ειπωθούν και γίνουν.

Επίσης, απέρριψε μία καθυστερημένη απογευματινή δήλωση από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter, Jack Dorsey, η οποία περιέγραψε την «επικοινωνία» της εταιρείας σχετικά με την απόφαση λογοκρισίας, ως «όχι καλή».

Ο Hawley αποκάλεσε την απάντηση του Dorsey «προσβλητική» και κατηγόρησε το Twitter και το Facebook ότι βιάζονται να βοηθήσουν τον Joe Biden και τον Hunter Biden και χρησιμοποιούν το «μονοπώλιό» τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να επηρεάσουν τις σημαντικές πολιτικές εκλογές.


ΠΗΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια