100 νεκροί επιστήμονες!!! Οι παραμυθάδες δολοφονούν



Ευτυχώς, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, αρχίζουν να βλέπουν μια τεράστια φάρσα που θα φέρει την στιγμή για την ανατροπή. Όσο περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την αλήθεια τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στην τεράστια αποκάλυψη της απάτης της κορώνας και τις δολοφονίες που συνεχώς γίνονται εναντίον αφυπνισμένων πολιτών.

Επειδή τώρα δίνεται η μάχη του "όλα ή τίποτα", θα υπάρξουν θύματα. Συχνά είναι οι επιστήμονες που έχουν ανακαλύψει κάτι ή έχουν γνώσεις για κάτι που μπορεί να υπονομεύσει την επίσημη ιστορία.

Ο τρόπος που συχνά πεθαίνουν είναι απίστευτος αλλά και τραγικός, στην πραγματικότητα δεν τολμά κανείς να αναρωτηθεί περαιτέρω τι συμβαίνει, επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποβαθμίζουν γελειοποιόντας τον όρο συνομωσία. Ανεβάζουν πλαστές ειδήσεις και συστηματικά ξεφτιλίζουν τις θεωρίες συνωμοσίας ενώ η πραγματικότητα είναι θλιβερή.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε την δολοφονία του κινέζου επιστήμονα:

Δολοφόνησαν τον καθηγητή (37 ετών) που ήταν «στα πρόθυρα της ανακάλυψης για την κορώνα». Ένας Κινέζος κορυφαίος ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ των Ηνωμένων Πολιτειών, δολοφονήθηκε στο σπίτι του το Σάββατο. Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο 37χρονος Bing Liu επρόκειτο να κάνει «πολύ σημαντικές ανακαλύψεις» για τον Covid-19.

Σε μια δήλωση, οι συνάδελφοι του Bing Liu τον περιγράφουν ως "εξαιρετικό ερευνητή" ο οποίος "πρόκειται να έκανε σημαντικά ευρήματα" για την κατανόηση της λειτουργίας του κοροναϊού.

Στη συνέχεια, τα σκυλιά των ΜΜΕ ρίχνουν μια ανόητη ιστορία για το πώς ο Μπινγκ Λιου σκοτώθηκε κατά λάθος με πολλαπλές βολές από έναν ζηλιάρη εραστή σε μια περίπλοκη ερωτική σχέση και στη συνέχεια τελειώνει τη ζωή του με μια σφαίρα...!!!

Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο με μια συνέντευξη του George Noorey του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού Coast to Coast με τον ερευνητή Steve Quayle. Που είχε ένα αρχείο εδώ και χρόνια και περιλαμβάνει όλους τους περίεργους και ασυνήθιστους θανάτους επιστημόνων που ήταν όλοι στο ίδιο σημείο, παρόμοιο με τον καθηγητή Liu παραπάνω.

Με τα χρόνια, ο φάκελός του έχει μεγαλώσει σε 100 νεκρούς επιστήμονες, όλοι τους σκοτώθηκαν επειδή απειλούν την επίσημη ιστορία των ΜΜΕ και αυτών που βρίσκονται από πίσω.

Δολοφονήθηκαν ψυχρόαιμα από μια σατανική σέκτα που πιστεύει ότι είναι τα ανώτατα όντα αυτού του πλανήτη και όποιος δεν ανήκει στο κλάμπ είναι κατοικίδιο ζώο. Βοοειδή, ή αρνάκια, τα οποία μπορεί να δολοφονηθούν χωρίς καμία αιτία.

Δείτε πόσοι είναι οι νεκροί: 

A MUST SEE- 100 of the World's top minds turn up DEAD under gruesome & suspicious circumstances!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια