ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ? ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! (δείτε λάιβ τώρα την κατάσταση στα σύνορα)



 


Έχουμε επέλαση μισθοφόρου τούρκικου στρατού, μας παίρνουν τα νησιά μας όπως πήραν κάποτε την Κύπρο (την οποία ίσως μας την δώσουν πίσω με αντάλλαγμα τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου -πληροφορίες που έχω προσωπικά εδώ και 30 χρόνια). 

Εν τω μεταξύ ο Ερντογάν έκανε συμφωνία με το Πακιστάν και δίνει στους Πακιστανούς και τουρκική υπηκοότητα με διαβατήρια.... καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ήδη έχουμε πάρα πολλούς Τούρκους υπηκόους που ζουν ανάμεσά μας, το ύπουλο σχέδιο που έχει προγραμματισθεί εδώ και πολλά χρόνια γιατί ένας πόλεμος όπως το 1821, 1922, 1940 δεν συμφέρει κανέναν λόγω του ότι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε απίθανο βαθμό και ο ένας φοβάται τον άλλον... γιαυτό πολεμάνε μεταξύ τους με την πένα.....τους νόμους-
παρανόμους.... το χρηματιστήριο...!!! Υπόψιν ότι έρχεται παγκόσμιο οικονομικό ΚΡΑΧ! 


Όσον αφορά τον Κοροναϊό.... παραμύθι για παγκόσμια τρομοκρατία. Γιατρός εδώ στην Γερμανία που κατοικώ μου είπε ότι πάντα υπήρχε, είναι ιός γρίππης και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μήπως δεν πέθαιναν πάντα από γρίππη άνθρωποι που όμως ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες???

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ? ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! 

Α, και κάτι άλλο .... και μετανάστες να πάτε σε άλλες χώρες.... δεν γλυτώνετε.... έρχονται δύσκολες εποχές....σε όλο τον πλανήτη! 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΠΙΘΑ 



Ανοιξε τα σύνορα προς Ελλάδα ο Ερντογάν 27.02.2020




Ελληνικό «μπλόκο» στα σύνορα στον Έβρο - Έκλεισε το τελωνείο στις Καστανιές - LIVE εικόνα με πρόσφυγες απέναντι σε κλούβες - Εστάλη στρατός (Βίντεο)  

δειτε τώρα λαιβ απο τα συνορα στον Εβρο 



Δείτε εδω την πορεία των προσφύγων προς την ΒΔ Τουρκία με σκοπό να περάσουν στην Ευρώπη




















δειτε βιντεο




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ: 



http://newpost.gr/    

https://veteranos.gr/ 

www.presspublica.gr

https://infognomonpolitics.gr/


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τις προσωπικές απόψεις των γραφόντων και των αναμεταδόσεων το μπλογκ μας δεν φέρει καμμία ευθύνη.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια